Salutació de l'alcalde

Sigueu molt benvinguts i benvingudes a la web de l’Ajuntament de Torrelameu.  En nom de tots els membres del consistori i en el meu propi us convido a conèixer el nostre municipi a través d’Internet.

Tant si ja coneixeu Torrelameu, com si és la primera vegada que us interesseu pel nostre municipi, espero que trobeu en aquest espai, informació d’interès.

Pels qui no ens hàgiu visitat mai heu de saber que som un poble situat molt a prop de la capital de comarca, Balaguer, i molt a prop també de la capital de la Terra ferma, Lleida. Des del nostre terme es pot divisar la serra del Montsec, la Seu Vella de Lleida i part del Pla d’Urgell fins a la serra de Prades.

A banda de gaudir d’aquestes vistes especials, a Torrelameu hi podeu trobar llocs agradables com el parc de la nòria, la plaça dels gronxadors, carrers típics com el carrer Major o camins de l’horta per passejar entre fruiters.

Ens hem proposat de fer un poble actiu, dinàmic, amb personalitat i una de les propostes que ens engresca és que volem donar-lo a conèixer arreu; amb l’ajut i la col·laboració dels torrudans i les torrudanes i de la mà de totes les nostres associacions, ho farem possible.

Comencem amb aquest espai web, conscients que les noves tecnologies són una bona eina en aquest doble sentit: la divulgació i l’acostament/apropament.

I continuarem millorant dia a dia els accessos al poble, les infraestructures i els espais públics perquè en pugueu gaudir passejant pel nostre entorn. 

En definitiva, no cal que us digui que aquesta és una web viva, reflex del que també és Torrelameu.

Carles Comes i Marco

Alcalde de Torrelameu